Test dine sociale evner

Test dine sociale evner

Forklaring på din score:
Høj score er mere en 5,0 og en lav score er mindre end 4,0 i gennemsnit.

Sociale evner: Den, der scorer højt søger samvær med andre, kan lide sociale begivenheder og møder let nye mennesker. Den, der scorer lavt foretrækker at have få særlige venner, foretrække solo aktiviteter som læsning, og trækker sig ofte tilbage fra nye bekendtskaber, som de finder nedtrykkende.

Selvsikkerhed: Selvsikre personer har, hvad der ofte kaldes “stærk personlighed”. De er mere dominerende og står fast på deres krav. Lavt scorende er mere tilbagelænede, ikke-konfronterende og de tager som regel ikke initiativer i personrelaterede situationer. De bliver let påtvunget opgaver.

Impulsivitet: Højt scorende har tendens til at agere spontant, tage hurtige og sommetider forhastede beslutninger. De er ofte sorgløse, omskiftlige og uforudsigelige. Lavt scorende gør sig omhyggelige overvejelser, er systematiske, strukturerede, forsigtige og planlægger deres liv i god tid.

Risikovillighed: Risikovillige personer søger belønninger uden hensyn til mulige konsekvenser. De er spillefugle, som mener at et element af risiko “krydrer” livet. Lavt scorende foretrækker tryghed, sikkerhed og fortrolighed – også selv om det måtte være på bekostning af oplevelser, variation og positive muligheder.

Handling og energi: Højt scorende er som regel livlige, energiske og kan lide fysiske aktiviteter og hårdt arbejde. Lavt scorende har tendens til at tage det afslappet, nyder stille sidende aktiviteter og stille afslappende ferier.