Stiftere og bestyrelse

Gruppens bestyrelse

Formand, John Bern Nielsen

Ledelseserfaring fra internationale virksomheder. Mangeårigt medlem af forretningsudvalget i Selskabet for Fremtidsforskning, og medstifter af foreningen IKI (initiativ for kreativitet og innovation).

Egen rådgivningsvirksomhed siden 1990. Udvikler koncepter, der kan bistå virksomheder med den vifte af udviklingsforløb, som skal sikre deres resultater. www.johnbern.dk

Her i mere end ti år afholdt lederkurset TimeOut der giver overskud og nye tanker.www.taketimeout.dk

 

Bestyrelsesmedlem, Bjørn Nakskov Petersen

Adm. direktør i virksomheder inden for servicebranchen i Mellemøsten, Afrika og Europa. Udviklet og implementeret servicekoncepter i mange virksomheder. Virksomhedskonsulent for servicevirksomheder. Rådgiver for iværksættere. Rekruttering og udvikling af professionelle medarbejdere. Forfatter til mange artikler om serviceledelse.

Rådgiver for internationale virksomheder inden for sundheds- og omsorgsmarkedet.bnp@haengoddag.dk

 

Bestyrelsesmedlem, Birgit Signora Toft

Direktør i Teamtoft, Ph.d., forfatter og foredragsholder

Erfaring i lederudvikling/lederudviklingsrejser med et eksistentielt og spirituelt fokus. Erfaren i processer med Teori U. Underviser i mentorskab og bedriver samtaler om karriere, personlig vækst og eksistens.

Forfatter til flere bøger: ”Mentor”, Mentorskabets-Muligheder samt ”Pausens kraft”. Bidragyder til bogen ”Fortællinger fra U’et”.

Desuden som farmaceut engageret i at nedbringe forbruget af sove-nervemedicin. Forfatter til bogen: ”Afhængighed på recept”. www.teamtoft.dk