Persondata

Ha’ en god dag gruppen tilbyder gratis adgang til videoer, spørgeskemaer, artikler og opslag. Vi opbevarer ikke persondata om vore siders besøgende, deres eventuelle brug af videoer, spørgeskemaer m.m.

Vi har derfor vedtaget en privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfylde vores formål, at opdatere det materiale, der stilles til rådighed for vore brugere.

Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige. Kontakt os, hvis du ønsker, at vi sletter dine data her.

Den europæiske dataforordnings vigtigste formål er beskyttelsen af borgernes persondata, og udover, at det er et lovkrav, er det således også i vores interesse, at kunne dokumentere over for såvel borgere som Datatilsynet, at vi passer godt på de persondata, vi indsamler og modtager i Ha’ en god dag gruppen.

 

Ha’ en god dag gruppens privatlivspolitik

Data, som opbevares af HEGD

Vi opbevarer data inkl. billeder af:

  • Personer, der optræder i vore videoer og som ved optagelserne af disse videoer har givet tilsagn om offentliggørelse.
  • Personer, der har bidraget med indlæg på vore websider og som ved deres fremsendelse af indlæg eller materiale til indlæg, har givet tilsagn til offentliggørelse af deres navn og eventuelle andre kilder, der måtte være relevante.

Vi tilbyder gratis spørgeskemaer, hvor resultatet af et udfyldt skema automatisk downloades direkte til brugerens egen e-mail. Der opbevares ikke data om de enkelte brugere, men der kan hos vores udbyder Eval&Go opbevares anonymiserede data. Se mere her.

Henvendelser fra personer, der tidligere har henvendt sig og som ikke længere er aktuelle er slettet.

 

Udarbejdet af Bjørn Nakskov Petersen, Ha’ en god dag gruppen, Rådhusvej 64, 2920 Charlottenlund den 13. juni 2018.