Seniorliv og arbejde

Alder og erfaring hører sammen. Som årene går, bliver vi klogere. Vi får lært at sige til og fra, og vi får viden om mangt og meget. På jobbet begynder vi så småt at tænke over, hvad vores næste livsafsnit skal bruges til. Og nogle af os pusler såmænd også med tanken om at trappe ned – både hvad angår karriere og arbejdstid.

At blive senior handler om at se frem på en ny måde. Det rummer faktisk så positive ting som overblik, ro og viden, der gives videre. Det rummer også mulighed for forandring på jobbet. Det handler ikke om, at andre skal have ens plads. Tværtimod handler det om at være åben overfor udfordringer og turde gå ind i nye sammenhænge, der måske er bedre og mere tilfredsstillende for en selv og for virksomheden. Måske skal senioren vige pladsen for nye og yngre kolleger til de arbejdsopgaver, der kræver ungdommens energi, og i stedet gå ind i andre jobområder, hvor for eksempel erfaring kan være guld værd for arbejdspladsen.

Hvad finder du her?

Har du forslag til artikler, historier, videoer eller andet inspirationsmateriale om seniorliv og arbejde, så send dit forslag til info@haengoddag.dk