Hjælpsom

Hjælpsomhed handler om at stille sig til rådighed og yde støtte eller bistand til andre – uden bagtanker. Det kan være de små ting, som at lade andre komme foran i køen i supermarkedet, trafikken eller andre steder, hvor din hjælp betyder noget for en anden.

Den tidligere verdensmester i boksning, Muhammad Ali er citeret for sige “Hjælpsomhed mod andre er den husleje du betaler for at bo her på Jorden.”

Hvad finder du her?

 

Ordets magt
Denne kortfilm illustrerer ordets magt til radikale ændringer. Engelsk video på 1:48 minutter.

This short film illustrates the power of words to radically effect change. Discover the power of transforming your own words in Andrea Gardner’s book ‘Change Your Words, Change Your World’ at http://www.andreagardner.co.uk. 1:48 minutes.

Historier – Læs historier om bl.a. hjælpsomhed her. Om Bent m.fl.

 

Se også vore andre inspirationsvideoer i Videoteket.