Hvis bare … så ville jeg være glad

Om de 9 løgne:

  1. Hvis bare jeg var rig, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare jeg havde et større hus, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare jeg var berømt, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare jeg havde voksne børn, ville alt være godt.
  1. Hvis bare jeg havde den rigtige person at gifte mig med, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare jeg havde flere venner, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare jeg var mere attraktiv, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare en jeg holdt af ikke var død, ville jeg være glad.
  1. Hvis bare verden var en bedre verden, så ville jeg være glad.

nr-7

Ja, der kan der sikkert tilføjes mange flere ”løgne”, vi alligevel ikke kan gøre noget ved. Og vores fantasi og drømme kan let løbe om hjørnerne med os. Det en nok bedst at acceptere nuet som det er og sige, at det er ok. For livet og nuet er det samme. Og i dag er ”de gode gamle dage”, som vi vil savne om nogle år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *