Den unge familie

Langt de fleste glæder sig til at stifte familie. Når glæden over det kommende barn suppleres med tanker om familielivet efter en forhåbentlig vellykket fødsel, så er der en række praktiske og mentale forberedelser, som er vigtige.

Et barn koster penge, så det er vigtigt at få styr på pengesagerne.

Fra at være en balance imellem kun 2 menneskers behov, bliver jeres forhold nu gradvis til en balance imellem 3 menneskers behov og kanter – hvilket logisk set, føles totalt anderledes end da I kun var 2 – på uoverskuelige mange nye måder.

Allerede i de første år af ægteskabet kan der opstå alvorlige kriser.

På de efterfølgende sider vil vi – når siderne er udviklet – tilbyde inspiration til relevante emner om familiestart. Det sker via links, artikler, videoklip m.m.

 

Har du lyst til at hjælpe os med links, artikler, videoklip m.m., så send dit forslag til info@haengoddag.dk