Værdier og autenticitet

Autenticitet (ægthed) dækker her over fastlæggelse af originalitet og bekræftelse af samme, det vil sige at en påstand om identitet og ægthed af din rolle i familien, socialt og på jobbet. At være autentisk betyder, at man er så tro mod sig selv, som man kan. Autenticitet forstås som en persons evne til at optræde naturligt og tro mod sig selv.

 

Autentisk adfærd er et af de stærkeste værktøjer, når det gælder om at ændre opfattelser og forbedre relationer i organisationen. Derfor er det at turde være ærlig over for sig selv og sine omgivelser alfa og omega i en forandring.

Materiale fra bl.a. http://www.fri.dk/personlig-udvikling/kend-dig-selv-og-bliv-mere-autentisk

 

Hvad finder du her?

  • Værdier – handler om, hvordan du identificerer dig selv og andre socialt og kulturelt
  • Valg – handler om bevidste og ubevidste valg i forhold til dine værdier

Video om kabinemedarbejderen på et amerikansk fly, der rapper velkomst og sikkerhedsinstruktion – og involverer flypassagererne.

Har du forslag til indlæg, artikler, videoklip eller andet, så kontakt os på info@haengoddag.dk