Vedholdenhed

Vedholdenhed betyder, det at forfølge en sag eller en målsætning uden at give op. Skal du opfylde din drøm, så skal du være utrolig heldig, hvis du ikke kommer til at arbejde hårdt for at nå dit mål. Det kræver tålmodighed, udholdenhed og en tro på, at dine anstrengelser vil lykkes.

Vedholdenhed er ikke det samme som stædighed. Stædighed forbindes som regel med at holde fast på synspunkter, som synes urokkelige.

 

Hvad finder du her?

    • Om frøerne i fløden – artikel om vedholdenhed fra John Bern & Co.
    • Jeg vil leve mit liv. En sang sunget af en kvinde, der lever med en voldelig mand. Gabriellas sang er fra filmen “Så som i himmelen”. En svensk film, hvor du kan se klip fra filmen mens Helen Sjöholm synger. En pragtfuld film om at leve livet, mens du har det.

 

Har du forslag til indlæg, artikler, videoklip eller andet, så kontakt os på info@haengoddag.dk