Fællesskab

Udover arbejdspladsen, så deltager de fleste i fællesskaber, hvor det nærmeste fællesskab typisk er familien. Fællesskaber kan også bygge på fælles interesser, religion, kultur eller synspunkter. Fælles holdninger og synspunkter kan f.eks. dyrkes i seriøse fællesskaber, som f.eks. frimurere og religionsdyrkere eller frivillige hjælpeorganisationer m.m.

 

Fællesskab”Fugle flyver i flok, når de er mange nok” citat fra Benny Andersens ”Svantes lykkelige dag”.

Ha’en god dag fællesskabet.

Disse websider er en del af det fællesskab, som vi ønsker at udvikle. Så slut dig til os, hvis du har lyst til at gøre en indsats for både du og andre kan få en god dag – hver dag. Læs mere om vort fællesskab på siderne “Om os” eller via dette link

De sociale medier, som Facebook har skabt mulighed for at dyrke fælles synspunkter og interesser – ofte med sjove indslag. F.eks. netværksgruppen ”mod rosiner i bagværk”. Både på Facebook og på LinkedIn finder du en “Ha’en god dag gruppe”.

Hvad finder du her?

Video om gæs og deres samarbejde om at flyve lange distancer og dele strabadserne mellem sig. Engelsk.

Har du forslag til indlæg, artikler, videoklip eller andet, så kontakt os på info@haengoddag.dk