Den indre samtale

“Hvad enten du tror, du vil få succes eller fiasko, – vil du få ret.”

 

Din indre samtale har stor betydning for din dagligdag.Den indre samtale

 

Du har gjort mange erfaringer allerede. Du har haft succeser og fiaskoer. Hvilke tænker du oftest på?

 

Har du samlet erfaringer, der giver dig tillid til dig selv, vil du sikkert føle dig tryg i andres selskab. Du forventer, at andre lytter til dig. Du har godt gang i en positiv cirkel. Tillykke med det!

 

Har du de modsatte erfaringer? Føler du dig usikker i andres nærvær? Tør du ikke tro på, at du kan have indflydelse på andre? Bliver din tale tøvende, lavmælt og forsagt? Så vil du have svært ved at blive hørt i en gruppe eller en forsamling.

Selv om du måske udtrykker dig klart nok, er der risiko for, at tilhørerne vil reagere på din tøvende og forsagte stil ved at antage, at du ikke har noget at byde på, og de holder måske op med at lytte. Også i dette tilfælde får du bekræftet dit eget indtryk af dig selv. Du skaber en negativ cirkel.

 

I begge tilfælde er udfaldet et resultat af dine oprindelige forventninger.

 

Den indre samtale – læs mere her.