Offer eller viking?

Danmark er en velfærdsstat, hvor en meget stor del af danskerne er afhængige af ydelser fra det offentlige. Ydelser, der betyder, at de ikke behøver at stå tidligt op om morgenen, kan komme til at kede sig og mangle socialt samvær med andre mennekser.

Har vi skabt en taberkultur, hvor selvopholdelsesdrift er erstattet af offermentalitet? Og hvor velfærdsstatens store behandlerkorps gør alt for at fjerne enhver personlig skyld og skam fra deres klienters situation?

 

Hvad finder du her?

At være offer. Du har selv en mulighed for at slippe ud af offerrollen.
Filminstruktøren Peter Engberg giver dig nogle gode råd.

Positive affirmations, in a video. A good way to start your day. Uploadet af  den 28/12/2006.

Se også vore andre inspirationsvideoer i Videoteket.

 

Har du forslag til indlæg, artikler, videoklip eller andet, så kontakt os på info@haengoddag.dk