Taknemmelighed

Et ord der kan ændre dit liv!

Vær taknemmelig
Vær taknemmelig

Taknemmelighed kan give energi til at skabe en god dag. Vi siger ”tak” mange gange om dagen, uden at tænke videre over det. Det er en ydre del af vores kultur.

Taknemmelighed derimod er en indre følelse, der opstår, når vi glæder os

Ved med mellemrum at stoppe op og notere os, hvad vi har at være taknemmelige for lige nu, skifter vi fokus fra det, vi måske er vrede over eller utilfredse med. Hvis vi koncentrerer os om at finde det gode i enhver situation, vil vi opdage, at vores liv bliver fyldt med taknemmelighed, en følelse der nærer sjælen.over noget. Et godt helbred, at have en god ven, at solen skinner, eller at vi sidder indendørs, når uvejret raser.  … Alt for ofte tager vi gode ting for givet og sætter ikke pris på det, som vi burde være glade for, før vi ikke har det mere. Så vågner vi op, savner det og bliver kede af det.

Hvad har du at være taknemmelig for lige nu?

 

Hvad finder du her?

En kort video med filminstruktøren Peter Engberg om taknemmelighed.

Se også nedenstående 5 minutters video “A Good Day”, der er på engelsk og er meget inspirerende.

Eller lave en liste over de ting, du er taknemmelig for lige nu. Tag listen frem, når livets genvordigheder tårner sig op. Selv da vil der være noget nyt, der kan føjes til listen. Indlæg af John Bern Nielsen.

Billedet til højre er fra ttps://anettelund.wordpress.com/tag/taknemmelighed/

Above please find a video, featuring Brother David, a highly-respected Benedictine monk, author and spiritual leader, is a BLESSING to all those with “eyes to see and ears to hear.” Look, listen and be inspired by this powerful message on grateful living.

Uploadet af  den 10/07/2007