Pausens kraft

De fleste mennesker ved ikke, at de har brug for at holde pauser for at genoplade hjerne og krop.

Birgit Signora Toft har gennem mange år udforsket både de lange og de korte pauser, f.eks. har hun i mange år været regelmæssigt på ørkenvandring og gået i kloster. Det er de lange pauser, men der er også mange måder at holde korte og opladende pauser på i hverdagen, f.eks. ved dagens begyndelse, hvor du kan sidde bare nogle få minutter og slappe af og være bevidst om din tilstand – mærke hvordan du trækker vejret og hvordan din krop har det. Hvis du er i bil, kan du holde ind til siden og gøre det samme, men du kan også stoppe op og gå en tur f.eks. på en kirkegård eller på en sti, du ikke ved, hvor fører hen.

De sunde pauser – en 3 minutters video om pausens kraft og virkning. Birgit Signora Toft, Farmaceut, Ph.d. og forfatter til bogen ”Pausens kraft” og “I lyset af mentor”.


Læs mere om, hvordan du kan skaffe flere pauser i dit liv, i Pausens kraft.

pausens-kraft

Se andre videoer med Birgit Signora Toft i Videoteket.